X

Повідомлення про засідання Комісії у пленарному складі 18 січня 2024 року

29.12.2023

Повідомляємо, що 18 січня 2024 року о 10:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

1. Про підтримку рішень колегій Комісії, ухвалених у межах процедури кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді, стосовно:

- Луценка Олександра Миколайовича, судді Оболонського районного суду міста Києва.

- Ковальчук Олени Костянтинівни, судді Хмельницького окружного адміністративного суду.

- Молодецького Романа Ігоровича, судді Полтавського окружного адміністративного суду.

- Шарко Наталії Анатоліївни, судді Генічеського районного суду Херсонської області.

- Ізовітової-Вакім Олени Василівни, судді Харківського окружного адміністративного суду.

- Педенко Ади Михайлівни, судді Соломянського районного суду міста Києва.

- Луньової Дар’ї Юріївни, судді Лисичанського міського суду Луганської області.

2. Про рекомендування Довженко Ольги Віталіївни для призначення на посаду судді  Дзержинського міського суду Донецької області.

3. Про рекомендування Череватої Вероніки Іванівни для призначення на посаду судді Арцизького районного суду Одеської області.

4. Про рекомендування Лозицького Станіслава Олеговича для призначення на посаду судді Ратнівського районного суду Волинської області.

5. Про рекомендування Кіпчарського Олександра Миколайовича для призначення на посаду судді Золочівського районного суду Львівської області.

6. Про рекомендування Авраменка Олександра Володимировича для призначення на посаду судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області.

З інформацією про результати засідання Комісії у пленарному складі можна ознайомитися після його проведення за посиланням.