X

Повідомлення про засідання Комісії у складі колегії 15 січня 2024 року

19.12.2023

Повідомляємо, що 15 січня 2024 року об 11:00 у приміщенні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (м. Київ, вул. Генерала Шаповала, 9) відбудеться розгляд таких питань:

  1. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання судді Краснолиманського міського суду Донецької області Шаньшиної Марини Валеріївни на відповідність займаній посаді.
  2. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання судді Оріхівського районного суду Запорізької області Смоковича Михайла Васильовича на відповідність займаній посаді.
  3. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання судді Фастівського міськрайонного суду Київської області Бутенка Вадима Олексійовича на відповідність займаній посаді.
  4. Про дослідження досьє та проведення співбесіди в межах кваліфікаційного оцінювання судді Красноармійського міськрайонного суду Донецької області Варибруса Вадима Анатолійовича на відповідність займаній посаді.
  5. Про внесення Вищій раді правосуддя подання про звільнення судді Генічеського районного суду Херсонської області Берлімової Юлії Геннадіївни із займаної посади.

З інформацією про результати засідання Комісії у складі колегії можна ознайомитися після його проведення за посиланням.