X

Розглянуто питання щодо декларацій судді

11.10.2023

11 жовтня 2023 року на засіданні колегії Вищої кваліфікаційної комісії суддів України розглядалося питання про недостовірність (у тому числі неповноту) відомостей або тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у деклараціях родинних зв’язків та доброчесності судді.

Колегія вирішила залишити без розгляду повідомлення щодо інформації, яка може свідчити про недостовірність (у тому числі неповноту) відомостей або тверджень, указаних суддею Господарського суду міста Києва Босим Вадимом Петровичем у деклараціях родинних зв’язків та доброчесності судді.

Повідомлення громадської організації залишено без розгляду, оскільки не відповідає підпункту 6.2.1 Регламенту Комісії. Невідповідність полягає в тому, що повідомлення стосується декількох декларацій, при цьому Регламентом передбачено, що повідомлення подається щодо кожної декларації окремо.

Зазначимо, що громадська організація не позбавлена права звернутися повторно до Комісії, оформивши повідомлення щодо кожної декларації судді Господарського суду міста Києва Босого Вадима Петровича окремо.